皆様、野菜はお好きですか?
本日8月31日は野菜の日。
9月12日リリース予定の「瑞々しい 野菜刺繍レッスン」を一足早くご紹介させていただきます。
フェルトやステッチで厚みを出したり、
重ね刺しのテクニックで野菜の凹凸や立体感を表現し、
まるで本物のような瑞々しい野菜にステッチしていきます。
絵を描くように刺繍が楽しめます。
デザイン・監修/幸池典子 Noriko Kouike
(Konekono Kitsune)
東京都在住。祖母の刺繍作品に囲まれて育つ。
子どもの頃は、祖母と母親の手芸道具や刺繍糸を自由に使い、
手芸クラブで活動。大学ではプロダクトデザインを学び、
ものづくりの基礎を身につける。現在は、仕事をしながら
インスタグラムで野菜の刺繍を発表することをライフワーク
としている。@konekono_kitsune
リリース日には講師の先生のメッセージもご覧いただけますので
ぜひCRAFTINGにまたおこしください。
発売日にはSNSやメルマガでもご案内させていただきますので
フォロー&ご登録をお願いします。
do you like vegetables? Today, August 31st is Vegetable Day.
"Fresh vegetable embroidery lesson" scheduled to be released
on September 12th I will introduce it as soon as possible.
Enjoy embroidery as if you were drawing pictures.
Three-dimensional effects can be expressed using
felt or layered stitches to ‘draw’ fresh vegetables
that look like the real thing.
Noriko currently lives in Tokyo. Growing up,
she was surrounded by her grandmother’s embroidery
works. As a child, she was free to use the handicraft tools
and embroidery threads belonging to her grandmother
andmother. In school, she joined the handicraft club
and later at university,
she studied product design and mastered
basic making techniques. Besides her work, she also
presents her vegetable embroidery on Instagram.
You can also see the teacher's message on the release date.
Please come to CRAFTING again.
We will also inform you on SNS and e-mail magazines
on the release date, so please follow and register in advance.
▼新規会員登録はこちら
(メールマガジンのご購読に✓をお願いします)
Register here
https://crafting.jp/account/register
▼CRAFTING Instagram公式アカウント